Degischhh!

Sitter och kollar på Mean Girls och äter popcorn ^^ Haha, taggar inför SM imon, samlas innan matchen klockan 7 -.^

Igår var jag och Beccii på allum innan våran soaré, köpte en tröja, ett par jeans och ett par degis byxor.  Kwanzen har vilat både idag och igår, imon ska jag rida ordentligt. 

Måste bara säga att Adriana Lima är så himla snygg, tänk att se ut så...

Header fix!

Så nu har jag fixat headern, det får vara så så länge. Bättre än inget. ;)

Snart Jul!!

Det bara en månad kvar till jul ju!! Älskar julen, dock så hatar jag snö och kyla... Det är kul med snö över jul, MEN det är hemskt när man inte kan gå utan att slå ihjäl sig på isen och fryser fötterna av sig. Nej, feting diss till kyla!


Haha gulligt...

-.^

Jag skulle fixa till headern lite och när jag skulle sätta in den igen så blev det något knasigt så nu syns den inte, så himla klantigt. Haha jaja jag får väll hjälp av någon annan kompis...



Aa, enda skillnaden är att jag har rundat av kanerna lite.

låg update...

Aa jag har ju vart lite seg på att uppdatera, men men. Hästarna trivs i vart fall bra i det nya stallet, dom är ju självklart lite spända- speciellt Astan men det kommer att lägga sig så småningom. Kwanza har stått igår och hon får troligtvis göra det även idag. Detta pga av att jag inte har någonstans att rida än, kan ju inte rida ut för jag skulle gärna villja rida ut i dagsljus innan jag irrar bort mig i mörker haha. Paddock kommer att byggas första december och än sålänge så har vi inget ridhuskort. Lite klurigt detdär...

Ledsen för en rörig text. men men ..
Igår var jag iallafall ute och sprang en sväng, åkte sedan till stallet och tog hand om hästarna.
Mer och roligare updatering senare:)



Avundsjuk??

Hon snackar lite i början men när hon börjar sjunga, gosh, får ju rysningar!




Upp med tuppen!

Gick upp 8 imorse och ska alldeles strax åka iväg på match, är faktiskt riktigt taggad!

Idag ska jag rida ut långt när det är ljust ute och även börja tömma boxar och packa grejer. Igår ringde Klara och sa att Kwanza hade sparkat sönder sitt boxgaller vid fodringen -.- 
En riktig bitch är hon min lilla ponny. Hon hade i vart fall bara några skrapsår, kunde ju gått rikigt illa om hon hade fastnat eller nåt, så det var väl tur i oturen. 




Så bra!!!

såååååå coolt!!!

11/11/11 11.11 :D:D:D:D

Checka in bloggen!

Ta en titt på beckas fina blogg!

image description

Nobodys perfect<3

News!

Köpte dess supersnygga palladiumen förra veckan! Är helt kär!

Är verkligen nöjd för dessa kan man ju även ha på vintern!

Köppte även lite annat smått och gott! Bla, en stickad tröja, en t-shirt och en parfym. Skulle verkligen kunna shoppa hur mycket som helst!



Flytt!

På måndag flyttar vi Kwanza och Astan till ett annat betydligt mindre stall. En i stallet har köpt en liten gård med 4 boxar, en ska hennes häst ha, en annan hennes dotters häst och Astan och Kwanza de andra två. Stallet är välldigt fräscht och har uppvärmd sadelkammare (:D) och dom ska även lägga em paddock. Det är bara 200 m till gråbo ridhus där Sandra har träningar och hagarna är bra. Jag tror att både jag, Emma och hästarna kommer att stormtrivas.

Det blir dock lite konstigt att flytta från ett stall med ca 30 (eller mer?) hästar. Jag kommer självklart att sakna vännerna uppe på nääs men dem kan man ju träffa ändå! Det blir mycket fix i helgen med att köra grejer, fylla och tömma boxar osv. Jag längtar verkligen!


Älsklingarna!

Äntligen!

Så! Nu har jag äntligen fått hjälp med att sätta in headern, vad tycker ni om den?
Designen är dock inte klar för jag har inte hittat någon som jag vill ha än, så ni får dras med denna. 
Nu kan jag iallafall äntligen börja blogga! Har velat det länge nu, detta ska ju även bli en kombinerad häst och vardags blogg. Får se hur det blir men det ska nog bli bra!



Hjälp?

När jag sätter in min header så syns den inte, har någon nåt tips?
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!